Recap; 2013

Har rotet i gamle mapper i den siste timen og sett på gamle bilder og har egentlig ikke annet å si enn: forandring fryder! Skulle vell egentlig begynt på særemnet men siden jeg er så snill tenkte jeg å ta meg tiden til å legge ut bilder fra hele 2013. Hihi. Skulle (skal) jo egentlig lage 2013 video, slik som jeg gjorde i fjord, men siden maccen er på reprasjon blir det litt vanskelig akkurat nå. Januar: Kjedelig månede! Husker januar som en månede jeg satt inne mesteparten av dagene mine og lengtet etter sommeren. Eneste som skjedde var egentlig bursdagen til Sara (SOM VAR I GÅR, GRATULERER MED DAGEN SNUPPII♥). 

Februar: Igjen, ikke mye skjedde denne måneden heller. Skolen satte igang KVEKO som alltid og det, som alltid, er veldig gøy. Og ellers startet konfirmasjonsundervisningen igjen. Mars: Ble litt sjokkert da jeg så i mappen for mars og ikke så ett eneste bilde (??). Men mars var en ganske bra måned faktisk! Feiret bursdagen til både Tonje og Erika. Var masse sammen med min lille trekløver, Tonje og William, og laget masse god mat! Herlig!

April: Vi var på konfirmasjonstur til alstadhaug der vi fikk ta bilder, spise og høre på ett foredrag om hvordan norges kirke er bygd opp (om jeg husker rett). Jeg fikk de råeste skoene i posten, de er seriøst nydelige! Bare synd man får tiiidenes gnagsår av dem..

Mai: Mai er alltid så bra! 17. mai, konfirmasjoner, varmere ute, fotball, alt! 17. mai(en) i år var såå koselig! Husker det var 17 stk av mine venner hjemme hos oss og spiste is og pølse. Hele vennegjengen var trykket inn i hjørnet av stua vår. Kjenner jeg savner dette, fant på noe hver dag og elsket det!Juni: Sommeferie, vestlandet, kippermocup, konfirmasjon, LONDON. Trenger jeg si mer egentlig? Juni var fantastisk på så mange måter!Juli: Grilling med jentegjengen, telttur på herøy med fult av venner, tonjami kom hjem fra språkreise og jeg hadde bursdaaag! Juli var også en veldig fin månede!

Tar resten senere, kanskje, snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 fra byen midt i Norge. Her finner du bilder jeg selv har tatt og litt om hverdagen min. Legg igjen en kommentar!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits