Recap; 2013 p.2August: Bare mobil-bilder.. Hehe. Dette var også en fin måned! Gikk i åpningen for vm i fluefiske, dro på en veldig koselig hyttetur med Sandra og Tonje også dro en del av klassen til Oslo for å støtte en klassevennine på mgp-junior. 

September: Startet de første dagene i oslo, meget koselig. Vant for første gang i serien, heh.. Også gjorde jeg ikke så mye annet spessielt. Begynte å tenge igjen etter en lang pause også!

Oktober: Var sammen med min tre kløver atter en gang og lagde masse god mat! Fikk møte Tonjes søte vennine fra finnmark. Dro til Bodø med min kjære #1 til min kjære #2. Også knakk jeg en bit av leddet i fingeren i mitt fantastiste forsøk på å være Michael Jordan. 

November: Kjøpte meg masse fine sko, tegnet endel, hadde masse folk presset inn i den lille loftstua mi hver helg, feiret med wok at vi var ferdige med årets tentamener og dro til mo for å se på fotball og møte Marcus. Også fikk jeg meg nytt kamera! ♥Desember: Juleball med skola, kaffecup med en gjeng herlige jenter (tapte nesten alt..), fikk masse fint i julegave og hadde en suuper juleaften også feiret jeg nyttårsaften med mine nære og kjære! ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 fra byen midt i Norge. Her finner du bilder jeg selv har tatt og litt om hverdagen min. Legg igjen en kommentar!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits