Tirsdags inspirasjon


_:weheartit//

25/01/2014

God morgen! ♥

Endelig helg! Har vært en travel uke med treninger, lekser og prøver så det å kunne ligge i senga til klokken ett er veldig ok. Skulle egentlig på hytta men.. det ble ikke. Det å sitte på en øde øy med en termostat som viser 10- er ikke det jeg har øverst på lista mi for å si det sånn. 

 Fuck society?

Uansett hvilket sosialt medium du går på finner du minst en person som klager på dagens samfunn. Noe jeg finner utrolig ironisk i og med at vi, alle sammen, er samfunnet. Hver og en av oss er en del av det og hver og en av oss kan gjøre en forskjell. Så det blir litt dumt når alle sitter fremfor pc-skjermen og taster at man hater samfunnet så mye og snakker om at "dagens society er fucked", når det på en eller annen måte er vår feil. Samfunnets skjønnhetsideal er satt sammen av oss, enten vi vil innse det eller ikke. Grunnen til at designere bruker tynne, lange modeller er fordi de har funnet ut at det selger. Grunnen til at folk som Alena Shiskova, som er proppet med plast, blir forgudet og stemplet som verdens vakreste er fordi det er det de fleste syns er vakkert. Hun er høy og slank, lik det eller ei men det er idealet verden har skapt, samfunnet, "society", menneskene, du og jeg. Og om så mange har noe i mot det, hvorfor blir ikke dette endret? Om over halvparten syns dette blir feil, at det blir feil å forgude syltynne modeller som er umulig å bli som, hvorfor blir det ikke endret?Greit nok at vi ble født inn i ett samfunn andre skapte for oss, men hvis dette er noe alle er så ekstremt uenig i, hvorfor gjør ikke noen noe med det? Hvorfor skylder vi på samfunnet når vi selv er samfunnet, hver og en av oss? Saken er at det er ingen andre enn du som kan gjøre noe med hvordan du takler dagens samfunn. Greit nok, det er vanskelig å være det sorte får, den som skiller seg ut i mengden. Men som sagt, hvis alle er uenig i at man skal kle seg etter en spessiel kode, at man skal ha langt hår og lang slank kropp, hvorfor er det da kvinner som dette som blir forgudet? Det blir egentlig litt for hyklerisk å si at samfunnet ødelegger oss, når vi selv legger opp til at motebransjen skal reklamere med tynne modeller ved å forgude nettop slike kvinner. Når vi selv klikker inn på blogger eid av jenter med nettop langt hår og slank kropp. Når vi selv legger ut utallige bilder av victorias secret modeller på instagram med undertekst "ville gitt alt for å se slik ut" med uendelige hjerter bak. Hvis du hater "society" så mye, gjør noe med det, ikke sitt i senga og tweet om hvor dårlig du syns det er. For virkelig, det er svakt å sitte inne å vente på at samfunnet plutselig skal bli endret. Hvis alle tenker at det er feil men ingen gjør noe med det - blir ingenting endret!

Good morning ♥

God morgen! Var så sykt digg å sove lengre enn 7 i morgest. Og det å våkne opp til lukten nystekte rundstykker er virkelig ikke feil! Har nå sett to-tre episoder av jersey shore og sitter nå å steller meg for dagens utfordringer. Kommer sikkert til å sitte inne under dyna med en serie på TV`en, som vanlig.. 

 

Recap; 2013

Har rotet i gamle mapper i den siste timen og sett på gamle bilder og har egentlig ikke annet å si enn: forandring fryder! Skulle vell egentlig begynt på særemnet men siden jeg er så snill tenkte jeg å ta meg tiden til å legge ut bilder fra hele 2013. Hihi. Skulle (skal) jo egentlig lage 2013 video, slik som jeg gjorde i fjord, men siden maccen er på reprasjon blir det litt vanskelig akkurat nå. Januar: Kjedelig månede! Husker januar som en månede jeg satt inne mesteparten av dagene mine og lengtet etter sommeren. Eneste som skjedde var egentlig bursdagen til Sara (SOM VAR I GÅR, GRATULERER MED DAGEN SNUPPII♥). 

Februar: Igjen, ikke mye skjedde denne måneden heller. Skolen satte igang KVEKO som alltid og det, som alltid, er veldig gøy. Og ellers startet konfirmasjonsundervisningen igjen. Mars: Ble litt sjokkert da jeg så i mappen for mars og ikke så ett eneste bilde (??). Men mars var en ganske bra måned faktisk! Feiret bursdagen til både Tonje og Erika. Var masse sammen med min lille trekløver, Tonje og William, og laget masse god mat! Herlig!

April: Vi var på konfirmasjonstur til alstadhaug der vi fikk ta bilder, spise og høre på ett foredrag om hvordan norges kirke er bygd opp (om jeg husker rett). Jeg fikk de råeste skoene i posten, de er seriøst nydelige! Bare synd man får tiiidenes gnagsår av dem..

Mai: Mai er alltid så bra! 17. mai, konfirmasjoner, varmere ute, fotball, alt! 17. mai(en) i år var såå koselig! Husker det var 17 stk av mine venner hjemme hos oss og spiste is og pølse. Hele vennegjengen var trykket inn i hjørnet av stua vår. Kjenner jeg savner dette, fant på noe hver dag og elsket det!Juni: Sommeferie, vestlandet, kippermocup, konfirmasjon, LONDON. Trenger jeg si mer egentlig? Juni var fantastisk på så mange måter!Juli: Grilling med jentegjengen, telttur på herøy med fult av venner, tonjami kom hjem fra språkreise og jeg hadde bursdaaag! Juli var også en veldig fin månede!

Tar resten senere, kanskje, snakkes!

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 fra byen midt i Norge. Her finner du bilder jeg selv har tatt og litt om hverdagen min. Legg igjen en kommentar!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits