Portretter; Irina


_Privat; Canon eos 700d + 50mm f/t 1.8 

Pink friday

Hadde besøk av Tonje og Irina i går kveld for å planlegge sverigeturen vi drar på i morgen og da bestemte vi oss like så godt for å ta noen bilder. Tonje fikk da temaet barbie, rosa lepper, blå øyne og rosa øyenskygge. Hadde også planer om å redigere håret blondt, men droppet det. Bildene av Irina legger jeg ut senere!
_Privat; Canon Eos 700d + 50mm f/t 1,8

Kveko 2014

Tenkte bare stikke innom for å legge ut noen bilder fra årets KVEKO. Har vært en veldig koselig uke og utrolig rart og trist at dette var siste gangen vi får være med! Har forresten vært på media&presse gruppa, som vil si at jeg har løpt rundt mellom alle de andre gruppene for å ta bilder og intervjue folk fra de andre gruppene. Så det har blitt en del bilder iløpet av dette... 


 

Recap; 2013 p.2August: Bare mobil-bilder.. Hehe. Dette var også en fin måned! Gikk i åpningen for vm i fluefiske, dro på en veldig koselig hyttetur med Sandra og Tonje også dro en del av klassen til Oslo for å støtte en klassevennine på mgp-junior. 

September: Startet de første dagene i oslo, meget koselig. Vant for første gang i serien, heh.. Også gjorde jeg ikke så mye annet spessielt. Begynte å tenge igjen etter en lang pause også!

Oktober: Var sammen med min tre kløver atter en gang og lagde masse god mat! Fikk møte Tonjes søte vennine fra finnmark. Dro til Bodø med min kjære #1 til min kjære #2. Også knakk jeg en bit av leddet i fingeren i mitt fantastiste forsøk på å være Michael Jordan. 

November: Kjøpte meg masse fine sko, tegnet endel, hadde masse folk presset inn i den lille loftstua mi hver helg, feiret med wok at vi var ferdige med årets tentamener og dro til mo for å se på fotball og møte Marcus. Også fikk jeg meg nytt kamera! ♥Desember: Juleball med skola, kaffecup med en gjeng herlige jenter (tapte nesten alt..), fikk masse fint i julegave og hadde en suuper juleaften også feiret jeg nyttårsaften med mine nære og kjære! ♥

 

Instagram
Nyttårsaften med mine kjære♥ Gammelt bilde fra i sommer da vi hadde grillkveld♥Tegningen av Rihanna♥ Tegningen av Paul Wesley♥ Selfietiime♥ Karakterene jeg fikk på særemnet, muntlig og skriftlig. Guuud jeg er lykkelig!♥

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 fra byen midt i Norge. Her finner du bilder jeg selv har tatt og litt om hverdagen min. Legg igjen en kommentar!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits