_privat;Stjernedryss 2014

I går kveld var det stjernedryss, en forestilling de har på skola hver år der elever og tidligere elever på skola vår får opptre med enten dans eller sang. Guud, så flinke de var! Blir så rørt når folk jeg kjenner synger så fint som de gjorde i går! Jeg skulle egentlig ikke dra i går, i og med at jeg har vært syk de siste dagene, men fikk ett oppdrag om å filme ett nummer der. Men da jeg kom hadde de fått reserve for meg, så jeg brukte tiden til å ta bilder til en brosjyre jeg skal fikse og så på alle de flinke folkene! 

SUMMER LOVIN'

Sitter nå og hører på at regnet pisker i vinduet og vinden river i veggene mens jeg drømmer om sol, varme, grilling, bading og lange rolige kvelder. Her er været skikkelig piss, vind og regn. I mars, siden februar. Snø har vi ikke sett siden begynnelsen av november. Koselig vinter altså! Og ikke nok med at været er dårlig, vi har tre tonn med skolearbeid som skal gjøres de neste ukene. De seks ukene mellom vinterferien og påskeferien er visst hellvettesuker alle sammen. Alle tentamene, to prøver i naturfag, framføring i geografi, særemne i RLE, innleveringer i hytt og pine. Er heldigvis ferdig med en prøve og to innleveringer allerede og gjør meg ferdig med framføring på onsdag. Takk gud! ♥

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 fra byen midt i Norge. Her finner du bilder jeg selv har tatt og litt om hverdagen min. Legg igjen en kommentar!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits